Espanyol Anglès Català

Condicions d'ús

IDENTIFICACIÓ

En compliment amb l'article 10 LSSICE s'identifica al titular d'aquesta web:
Sopinet Software SL
C / Mestre Priego López nº 43 Còrdova, Espanya, C.P. 14004
CIF B56008600
hola@trazeo.es

POLÍTICA DE PRIVACITAT

El legítim propietari d'aquest web no tractarà cap dada sense el seu degut consentiment. Les dades personals que vostè faciliti només seran tractades de manera automàtica i incorporats als fitxers que siguin del titular d'aquesta web. Amb L'única finalitat de poder prestar els nostres serveis i poder comunicar-nos amb vostè quan el servei ho requereixi, i posar-lo en contacte amb altres pares / mares o tutors que volen el mateix servei, en definitiva és la finalitat de Trazeo. Sempre que vostè així ho consenti d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

DADES DE MENORS: Les dades dels menors d'edat que necessitem per a prestar el nostre servei seran sempre tractades d'acord amb la llei, i de manera diligent i respectuosa en tot cas. Sempre seran les dades identificatives imprescindibles per a la nostra labor.Nunca incumbeixen a la intimitat del menor i de la seva família. Aquestes dades només poden ser facilitats per la mare / pare o tutor del menor, si vostè no té poder suficient per a això preguem s'abstingui de proporcionar dades de menors, si TRAZEO detecta algun comportament irregular pel que fa a les dades dels menors es reserva el dret de cancel·lar el seu compte d'usuari.

Si vostè detecta que algun menor està proporcionant dades seves o d'altres menors, poseu-vos en contacte amb Trazeo per aturar la situació.

Queden fora de perill en tot moment els seus drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició) de les seves dades personals, podent exercir-los tant a l'adreça postal com electrònica que pot trobar en l'anterior apartat, indicant en l'assumpte Protecció de dades i acompanyant amb una còpia del seu DNI. I igualment el titular queda a la seva disposició per a la informació que vostè necessiti sobre la política de privacitat del seu lloc web.

En cap cas, el responsable del lloc web lloga, posa a disposició o cedeix dades a tercers.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

TRAZEO, per si o com a cessionari, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels elements que componen aquesta pàgina web. Així, queden reservats tots els drets. Quedant expressament prohibides la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició total o parcial dels continguts d'aquesta web per a fins comercials acord amb els articles 8 i 21 de la Llei de Propietat Intel·lectual.

L'usuari del web en tot cas pot visualitzar els elements i continguts d'aquesta web i podrà imprimir-los, emmagatzemar-los i fins i tot copiar-los en qualsevol suport, sempre que tingui una fi estrictament privat.

Condicions d'ús i RESPONSABILITAT DEL WEB

Trazeo és una plataforma que pretén organitzar a les famílies perquè els seus nens i nenes van caminant al col·legi de manera segura. En cap cas, Trazeo serà responsable de les accions que duguin a terme els usuaris ni d'accidents que es produeixin durant la realització de les passejades.

L'usuari del web de TRAZEO es compromet a fer un ús d'acord amb la legalitat, la moral i l'ordre públic d'aquest web i l'aplicació desenvolupada pels mateixos titulars i amb idèntica finalitat.

Podem concretar aquest comportament en els següents comportaments que l'usuari s'haurà d'abstenir de realitzar:

  • Ús no autoritzat o amb fins fraudulents del lloc web.
  • Intentar accessos no autoritzats pel seu legítim titular.
  • Qualsevol ús del portal web amb fins il·lícits, o lesius per a tercers o amb intenció de perjudicar el lloc ia la resta d'usuaris del mateix.
  • Produir qualsevol dany als sistemes que aquesta web pogués tenir instal·lats per al seu funcionament.

El titular d'TRAZEO, només serà responsable d'aquells continguts creats i agregats per ell mateix, no d'enllaços que poguessin incorporar tercers, o aquells externs que redirigeixen a una altra web que per descomptat no controla la seva alteració.

TRAZEO, es reserva el dret de realitzar totes les alteracions consideri oportunes sense previ avís, tant dels seus continguts com dels serveis que ofereix. A més, es reserva el dret d'aprovar o retirar continguts que no consideri oportuns afegits per tercers.

En tot cas, Trazeo es compromet a realitzar la seva tasca i vetllar per les dades i informació que pogués conèixer amb raó dels seus serveis. Procurant sempre el més respectuós dels tractes amb els menors d'edat, i denunciant aquells comportaments que puguin infringir algun dany físic o psíquic als menors.

Trazeo es reserva el dret de cancel·lar aquells comptes d'usuari que tinguin una finalitat diferent a estrictament descrit a la web (https://blog.trazeo.sopinet.es/como-funciona/).

Pel que fa als incentius que Trazeo dóna als seus usuaris, estaran supeditats a la consecució de punts segons els comportaments dels usuaris d'acord amb les normes de la plataforma. En cap cas es podran canviar per diners i es lliuraran a l'adult responsable del menor que figuri en la nostra plataforma.

JURISDICCIÓ

Tots els aspectes legals de Trazeo seran abordats d'acord amb la legislació espanyola. Per a tots els supòsits en què sigui possible la renúncia de fur, es declaren com a competents els Jutjats de Còrdova.

Nota important: Si tens menys de 14 anys i has arribat fins aquesta pàgina i et vols unir a algun grup de Trazeo, has de consultar-ho amb un adult perquè et doni permís i sigui ell / a qui es doni d'alta a la plataforma.