Espanyol Anglès Català


Avantatges que
ofereix Trazeo

Per a les Famílies


Infants

Registra i modifica les teves dades de contacte i dels infants de manera senzilla. Així els monitors poden contactar en cas de necessitat.

Families

Gestió de grups

Gestiona els teus grups, organitza els acompanyaments i compta amb informació puntual sobre el funcionament dels pedibusos en els que estiguis inscrit.

Groups

Xat

Famílies, monitors i el coordinador poden comunicar-se en temps real.

Chat

Notificacions en temps real

Els monitors envien notificacions indicant l'inici del passeig, el moment en el que s'incorpora o surt del grup un infant, o l'arribada al destí.

Notification

Adaptabilitat

Configuració de la app al teu gust. Selecciona quines notificacions vols rebre, o que s'enviïn al correu electrònic, adaptant-se a les teves necessitats.

Adaptability

Pàgina web d'aterrament personalitzada

Facilita la inscripció i comunicació, estalvia temps de gestió d'inscripció i fa visible el teu projecte a la xarxa.

Landing Page

Per als Tècnics


Dades de contacte

GESTIÓ DE DADES

Amb Trazeo, el coordinador del projecte tindrà en un sol lloc totes les dades de contacte facilitades per les famílies per poder gestionar les incidències de forma eficaç i realitzar una comunicació més efectiva.

Contact

Control de grups

GESTIÓ DE DADES

Des del panell de control de Trazeo pots gestionar les opcions dels grups del teu projecte: assignar un administrador, decidir si els acompanyants són professionals o famílies voluntaries, entre d'altres.

Group control

Per als Ajuntaments


Evolució de participació

ESTADÍSTIQUES

El panell de control de Trazeo permet generar gràfiques de l'evolució de participació, en cada grup o en tot el projecte amb diferents escales temporals. Així podràs conèixer els grups estiguin funcionant millor.

Participation

Gràfiques

ESTADÍSTIQUES GENERALS

El panell de control també permet obtenir les estadístiques generals del projecte per presentar els teus informes d'avaluació.

Graphic

Premia i motiva la participació en els pedibusos

La participació en el pedibús i els kilòmetres caminats es converteixen en punts que es podràn bescanviar per premis. Aquest sistema anima cada matí als escolars i les seves families a anar a l'escola a peu o en bicicleta.

Rewards

Sistema de medalles

Gamifica l'activitat dels pedibusos dels infants assigant-los medalles de forma manual segons consideris per a motivar-los i incentivar-los

Medals

Sol·licita
una demo

Contacta amb nosaltres i sol·licita una demo, o truca'ns al telèfon de contacte

Sopinet Software SL will process your personal data in order to send you information (via SMS, phone, mail and email), as well as to propose other types of participation (commercial relations, management and use of the service offered by Trazeo, etc. ). To exercise your rights of access, rectification, deletion and Portability, Limitation and / or opposition and to know other aspects related to privacy, consult our data protection policy